Najava jednog lijepog druženja

Novi broj (278. od 04.08.2005.) enigmatskog lista “Feniks” iz Rijeke donosi, iz pera glavnog urednika Pere Galogaže, najavu jednog lijepog enigmatskog druženja. Evo tog teksta:

****************************
U nedavno obnovljenim Termama Tuhelj od 26. do 28. kolovoza 2005. godine održat će se drugo po redu natjecanje pod nazivom “Zagorje Open”. Natjecanje je prije svega zamišljeno kao priprema hrvatske reprezentacije za mađarski Eger u kojem se ove godine održava Svjetsko prvenstvo u rješavanju logičkih zadataka. Kako bi druženje bilo zanimljivije i pristupačnije ljudima koji nisu skloni logici, uz to natjecanje bit će upriličeno i nadmetanje u rješavanju enigmatskih zagonetaka, sportska natjecanja (odbojka na pijesku, plivanje, nogomet, stolni tenis, tenis i dr.), te mini turnir u kvizovki. Uz pojedinačna natjecanja organizirat ćemo i ekipno nadmetanje. Sudionici će biti podijeljeni u dvije ekipe. Svaka ekipa dat će svoje predstavnike u pojedinoj disciplini, a svaki član ekipe mora sudjelovati u barem dvije discipline: logika ili enigmatika i još jedna od preostalih. Pojedinačne pobjednike i bolju ekipu očekuju prigodne nagrade.

Natjecanje je otvorenog tipa, stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže. Cijena boravka je 550 kuna, a ovisno o sponzorima moguće ja da bude i nešto niža. U cijenu su uračunata dva puna pansiona, kupanje u svim bazenima, korištenje saune, te tjedni program animacije u hotelu. Na natjecanje se možete prijaviti Alfredu (alfredo.ivankov@kr.htnet.hr) koji će vam dati daljnje potrebne upute. Rok prijave je 15. kolovoza.

Spomenimo još samo da će uz hrvatski tim logičara zadatke u vinoteci prelijepog dvorca “Mihanović” rješavati i prva ekipa Bosne i Hercegovine. Živi bili pa se vidjeli!
****************************

Komentariši